Yonex Eclipsion 2 Junior Navy/Yellow

Pris: 600,00 kr
Specialpris 350,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En junior sko med masser af støtte: Yonex Eclipsion 2 Junior Navy/Yellow


Yonex Eclipsion 2 Junior Navy/Yellow


Skal dit barns nye tennissko være fra det populære japanske mærke Yonex? Så er du kommet til det helt rigtige sted.


Disse Yonex Eclipsion 2 Junior Navy/Yellow tennissko er en af top modellerne indenfor Yonex' tennissko. Yonex Eclipsion 2 Junior Navy/Yellow er lavet med Power Cushion, som er den støtte og stødabsorbering, der gør, at Yonex er kendt i hele verden. 


Denne Yonex Eclipsion 2 Junior Navy/Yellow tennissko er lavet med all court sål, hvilket betyder, du kan benytte den på alle overflader. Det er lige meget, om det er hard court, grus eller et helt tredje underlag. Disse tennissko er designet i navy blå med unikke gule detaljer. 


Yonex Eclipsion 2 Junior Navy/Yellow tennisskoen er blandt de bedste tennissko til børn, og den kan klart anbefales. Det er især, hvis dit barn enten spiller meget tennis, eller hvis du gerne vil have ham eller hende til at spille i nogle ordentlige tennissko, når de først starter. Hos KetcherXperten anbefaler vi i hvert fald altid, junior spillere bruger det rigtige udstyr for at mindske skader - også helt i starten af en potentiel tenniskarriere. Det gælder også, selvom det kun er sko, der skal bruges meget lidt - eventuelt kun til idræt i skolen.


Har du brug for mere vejledning, så du er sikker på, dit barn får de helt rigtige tennissko at spille med? Så skal du være velkommen til at ringe til os på 60 22 75 53 og tale med en medarbejder, der hellere end gerne guider dig, så du er sikker på, du får bestilt det rigtige. 


Husk: Når du bestiller dit barns nye tennissko fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. Det betyder, dit barn hurtigt kan få lov at bruge de nye sko på banen.