Yonex Eclipsion 4 Women White

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 899,00  DKK Regulær pris 1.299,00  DKK

Yonex tennissko spækket med de bedste teknologier!

Anbefalet af Casper Ruud, Stan Wawrinka og Hubert Hurkacz, samt mange andre, er ECLIPSION 4 den mest populære sko blandt Yonex-atleter. 

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Power Cushion sikrer god stødabsorbering, der effektivt overfører energien fra stødet til din efterfølgende bevægelse.

 

Power Cushion+ med elastisk harpiks integreret i Power Cushion-teknologien for 25% mere absorption og 12% mere energi i efterfølgende bevægelse.

 

Double Raschl Mesh er et ultratyndt netmateriale, der er ekstremt let og holdbart. Det giver otte gange mere luftudveksling for at frigive fugt end almindeligt netstof.

 

Feather Bounce FOAM er et nyt let støddæmpningsmateriale designet til at give ekstra fjedrende effekt ved hvert skridt.

 

Synchro-Fit Insole Yonex's nye indlægssålskonstruktion tillader en tættere pasform mellem sko og fod, hvilket minimerer krafttab for at opnå glattere bevægelser og hurtigere fodarbejde. 

 

Toe Assist Shape sikrer en pasform, der sørger for din fod forbliver korrekt positioneret i skoen.

 

Round Sole er designet til at give fuld støtte til hurtigt og smidigt fodarbejde. Round Sole sikrer smidige bevægelser og maksimal energioverførsel.

 

TPU HEEL STABILIZER anvendes på hælområdet for forøget stabilitet ved landing i hælområdet.

 

Heel contact and round sole - En afrundet hældesign giver en glattere hælkontakt og overgang fra hæl til tå, samt en større, mere afrundet kontaktflade for en blødere landing.

 

Power Graphite Sheet - En grafitplade er indsat under midterdelen af sålen for at øge stabiliteten og reducere vægten inden i skoen.

 

3D POWER GRAPHITE DRIVE - En omfattende 3D-grafitplade er indsat i midt-fodområdet; øger stabiliteten og smidigheden for at gøre det muligt at aggressivt skubbe fra for hurtigere fodarbejde."

 

One-Piece Outsole - En samlet ydersål fra tå til hæl for øget stabilitet.