Yonex Frotte Rulle ACC-00200

Pris: 300,00 kr
Specialpris 199,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Greb til din badmintonketcher


Yonex Frotte Rulle ACC-00200
Denne Yonex Frotte Rulle ACC-00200 rulle er designet, udviklet og produceret af det populære japanske mærke Yonex.

Fordelen ved at købe en rulle med frotte er, at udover man sparer penge på at købe en større mængde af grebet, så kan man også selv vælge hvor langt man vil lægge sit frotte greb op af sin badmintonketcher.

I en frotte rulle er der til cirka 18 frotte greb, og det ligger samlet i rullen, så man selv skal klippe af alt efter, hvor meget greb man vil have på sin ketcher.

Vi anbefaler, at man samtidig med frotte rullen køber en Yonex Grip Powder, som er en talkum/harpiks blanding, man bruger på grebet for at få bedre føling med ketcheren. Det betyder blandt andet, man bedre vil kunne holde fast på grebet under en kamp eller en træning.

Frotte rullerne fås i forskellige farver, og det kan altid betale sig at købe over en pakke med kun 2 stks i.

Vi anbefaler Yonex Frotte Rulle ACC-00200 til spillere og kunder, der sveder meget i hånden under træning eller kamp. Derudover bliver det også brugt af mange af de professionelle badmintonspillere verden over.

Når du bestiller dit tennisudstyr fra KetcherXperten, får du hurtig leveringmed i prisen, så du hurtigt kan komme ud og spille med din nye Yonex Frotte Rulle ACC-00200. 

Husk, at vi hos KetcherXperten altid tilbyder gratis vejledning og rådgivning. Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du får det helt rigtige udstyr med hjem. Så kan du også opleve denne rulle i virkeligheden.