Yonex Fusion Rev Tennissko

Pris: 900,00 kr
Specialpris 500,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Yonex Fusion Rev Tennissko: Populær tennissko der nu er en del af vores store outlet 


Yonex Fusion Rev Tennissko
En poplær tennissko fra det endnu mere populære mærke Yonex har du ramt vores store outlet af tennissko hos KetcherXperten. 

Som en del af vores outlet udsalg på tennissko har vi netop fået denne Yonex Fusion Rev tennissko ind.

Denne tennissko er en top tennissko, som har alt, hvad en top tennissko skal have. Det indebærer blandt andet carbon kile i sålen, som er med til at styrke din fod i skoen. Derudover sørger teknologien for, at du ikke vrikker om i tennisskoen på løst underlag. Dette løse underlag gælder for eksempel grus.

I denne Yonex Fusion Rev tennissko er der også anti twist i tennisskoen og Round Sole, hvilket gør, at man lettere kan kontrollere udskrid.

Da dette er en tennissko, der er en del af vores outlet, findes den kun i et begrænset antal størrelser. Derudover sælges disse tennissko med først til mølle princippet.

Find din størrelse lige her, og bestil den hjem allerede i dag. Når du bestiller dine nye tennissko hjem fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet, så du hurtigt kan få dine nye tennissko på fødderne.

Vidste du, vi tilbyder gratis vejledning og rådgivning? Det betyder, du er velkommen til at ringe til os på 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med at afklare dit behov, når det kommer til tennissko. På den måde sikrer du dig, du får bestilt de helt rigtige tennissko hjem, så du har noget ordentligt udstyr at spille med på tennisbanen. Vi har også en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg, som du altid er velkommen  til at besøge. Her kan du prøve dine nye tennissko på i virkeligheden og mærke efter, hvilke der passer bedst til dig og dine behov.