Yonex Game Tennisbolde

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Forbedr dit spil med tennisbolde i høj kvalitet: Yonex Game Tennisbolde


Yonex Game Tennisbolde
Yonex er et populært japansk mærke, der har lavet udstyr til tennis i mange år. Deres tennisbolde er ingen undtagelse.

Dette rør med tennisbolde indeholder i alt fire tennisbolde i mærket Yonex. Det er yderst gode og holdbare bolde, der sikrer dig, du har bolde i en lang periode.

Yonex tennisbolden er en all court tennisbold, hvilke betyder, at du kan benytte dem lige meget hvor, du spiller. Det gælder blandt andet, hvis du spiller på grus, hardcourt eller andre underlag.

Denne Yonex Game Tennisbold er en meget slidstærk tennisbold. Derudover holder den godt på den gas, der ligger inde i tennisbolden. Det betyder blandt andet, du kan spille med den i flere omgange, unden den begynder at virke sløv.

Det er en af de tennisbolde, vi sælger flest af. Vi sælger dem blandt andet til motionister og de mere øvede tennisspillere, der har behov og brug for en rigtig god træningsbold til tennis.

Er du i tvivl om hvilke tennisbolde, der passer bedst til dig? Hos KetcherXperten har vi et stort udvalg af bolde, og alle spillere har ikke de samme behov. Derfor varierer det også, hvad vores kunder har behov for. Derfor kan du som altid ringe ind til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig i mål. På den måde er du sikker på, du får det helt rigtige udstyr bestilt hjem. 

Vil du se og mærke enten disse eller nogle andre af vores tennisbolde i virkeligheden? Så kom ind i vores fysiske KetcherXperten butik. Butikken ligger på Frederiksberg i København, og her står vores medarbejdere dagligt og hjælper vores kunder finde det helt rigtige udstyr til at forbedre deres spil på tennisbanen - Besøg os, og få den hjælp, du har brug for!

Bestil dine nye Yonex Game Tennisbolde hjem fra vores webshop allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen.