Yonex Grip Powder

80,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Få bedre føling og kontrol på banen: Yonex Grip Powder


Yonex Grip Powder
Yonex har i flere år lavet udstyr til badminton - og selvom deres ketchere er noget af det mest populære, så skal man ikke glemme alt det andet udstyr, de udvikler. Det gælder blandt andet denne Yonex Grip Powder fra det populære japanske mærke.

Dette Yonex Grip Powder anvendes på dit frotte greb, og det er med til at give dig bedre føling og kontrol med din badmintonketcher. 

Yonex Grip Powder er en talkum/harpisk pulver, som er med til, at frotte grebet holdere længere ved at absorbere sveden. Derudover gør den også således, at du får et bedre greb omkring din ketcher. 

Yonex er det førende mærke i verden til at lave Grip Powder, og det bliver brugt af alle spillere i verden. Det er især de spillere, der spiller med frotte.

Man bruger denne Yonex Grip Powder ved at putte en smile i sin hånd eller ud over grebet for derefter at gnide det en smule rundt, så det sætter sig godt på frotte grebet.

Vi anbefaler altid Yonex Grip Powder til kunder, der sveder meget i hånden og som der spiller med frotte greb. Det anbefaler vi, da det er med til at give en meget bedre følelse og kontrol med ketcheren samtidig med, at det giver komfort og fast greb om din badmintonketcher.

Bestil dit Yonex Grip Powder allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen.

Er du i tvivl om, om dette Yonex Grip Powder er noget for dig? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig i mål, så du får det helt rigtige udstyr med hjem.