Yonex Hi Soft Grap

Pris: 80,00 kr
Specialpris 50,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Syntetiske greb i højeste kvalitet: Yonex Hi Soft Grap


Yonex Hi Soft Grap
Yonex har lavet mere end bare badmintonketchere - det populære japanske mærke har i flere år også lavet udstyr til badminton. Det gælder blandt andet deres Yonex Hi Soft Grip greb til badmintonketchere.

Disse Yonex Hi Soft Grab greb bliver af mange anerkendt som det bedste replacement grip på markedet til badminton. 

Grebet klistrer utrolig godt i hånden - selv efter mange timers brug. Grebet har en tykkelse på 1,6 millimeter, og det er et greb, som holder i lang tid, før det bliver slidt. Grebet er blødt at holde på, men det giver alligevel spilleren fuld føling med håndtaget. Dermed får du et perfekt greb om ketcheren.

Yonex Hi Soft Grap kommer i løse greb, og der er en beskyttelsesfilm på og afslutningsklisterbånd omkring. Derudover er det samtidig lang not til, at man kan vikle det højt op af håndtaget.

Her hos KetcherXperten kan vi levere næsten alle regnbuens farver i lige netop dette greb, så du kan matche grebet til netop din ketchers farve. På den måde kan du være med til at skræddersy din ketcher, så den får lige netop det look, du leder efter. Vælg en af vores fine farver - herunder hvid, sort, rød og pink - og bestil din Yonex Hi Soft Grap hjem allerede i dag.

Når du bestiller fra KetcherXpertens hjemmeside, får du hurtig levering med i prisen, så du hurtigt kan bruge dit nye Yonex Hi Soft Grap på banen - både til træning og til kamp.

Hvis du har brug for rådgivning, så du er sikker på, du vælger det helt rigtige greb til dig og din spillestil, så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også besøge vores butik på Frederiksberg - her står vores kompetente medarbejdere klar til at vejlede dig.