Yonex Mavis 350

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En af de bedste fjerbolde på markedet: Yonex Mavis 350


Yonex Mavis 350


Det japanske mærke, Yonex, har i flere år produceret udstyr til badminton. Derfor har de også styr på kvaliteten, når det kommer til produktionen og udvikling af deres produkter. Og deres uovertrufne fjerbolde er ingen undtagelse. 


Denne Yonex Mavis 350 er en af de bedste nylon fjerbolde på markedet. Denne fjerbold passer perfekt til motionisten, der spiller lidt badminton til dagligt. Derudover er den ideel til brug i sommerhus eller haver rundt omkring i landet.


Yonex Mavis 350 er en stærk nylon fjerbold, som har rigtig god flugt og stærk nylon, som gør, at den ter sig mere som en rigtig fjerbold en andre billigere nylon fjerbolde på markedet. Derudover er den også et rigtigt godt valg til blandt andet skoler og ungdomsklubber, som vi hos KetcherXperten sælger rigtig mange af dem til. 


I denne Yonex Mavis 350 ligger der ægte kork ude i spidsen af nylonbolden, som er med til at give fjerboldens den gode flugt og spil. Der er i alt seks fjerbolde i et rør. Disse fjerbolde holder fantastisk godt, så der er spil til rigtig mange måneder, hvis man passer godt på dem.


Når du bestiller dette Yonex Mavis 350 rør med fjerbolde, får du hurtig levering med i prisen. Så kan du hurtigt komme ud og prøve disse fjerbolde i virkeligheden.


Mangler du noget bestemt udstyr, eller vil du gerne have rådgivning og vejledning, så du er sikker på, du får bestilt det helt rigtige udstyr hjem? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Du kan også altid besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Så er du sikker på, du får det udstyr med hjem, der passer bedst til dig og din spillestil.