Yonex Nanoflare 270 Speed

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 699,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Badmintonketcheren til de øvede der ønsker mere kontrol og længde - Yonex Nanoflare 270 Speed


Yonex Nanoflare 270 Speed


Skal du have en ny badmintonketcher? Hvorfor så ikke prøve en helt unik og flot ketcher fra det japanske mærke Yonex. Dette mærke er utrolig populært verden over - og hos KetcherXperten forstår vi godt hvorfor. Der er nemlig ikke sparet på lækre materialer, hvilket vises i den høje kvalitet af Yonex' produkter. Og deres Yonex Nanoflare 270 Speed er ingen undtagelse.


Denne badminton har et helt unikt look med den stærke røde farver, der går igen hele vejen igennem badmintonketcherens design.


For at få mest muligt ud af din badmintonketcher er det også muligt for dig at skræddersy den helt efter dine ønsker og behov. Derfor er det også muligt for dig selv at vælge hårdhed og streng i din badmintonketcher. Vælg mellem ingen hårdhed og op til 13,5 kilo. Når du skal vælge streng, kan du vælge mellem ingen streng, BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98. Prisen for badmintonketcheren varierer alt efter, hvad du vælger.


Denne badmintonketcher fra Yonex er perfekt til de lidt mere øvede badmintonspillere, der ønsker en hel del kontrol i deres spil. Derudover er denne badmintonketcher udviklet med et medium flex. Yonex Nanoflare 270 Speed har en vægt på cirka 83 gram. Derudover hjælper denne Yonex Nanoflare 270 Speed badmintonketcher dig også få mere længde på dine bolde på banen.


Ønsker du mere vejledning eller rådgivning til at finde den helt perfekte badmintonketcher til dig og din spillestil? Så ring til os på 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du bliver guidet til den helt rigtige badmintonketcher.


Psst. Hos KetcherXperten giver vi altid hurtig levering - og hvis du bestiller for over 800 kroner, så får du endda fri fragt med i købet.