Yonex Nanoflare 800

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.299,00  DKK Regulær pris 1.399,00  DKK

Yonex Nanoflare 800: Badmintonketcheren til de øvede, der vil have mere kontrol og fart i deres spil 

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Nanoflare 800

Denne Yonex Nanoflare 800 er den nyeste indenfor badmintonketchere i Yonex´s Nanoflare serie.

Nanoflare 800 har en del opgraderinger siden dens lillebror "Nanoflare 700" udkom.

Den nye Yonex Nanoflare 800 har fået en smule tungere hoved, hvilket er med til at give badmintonketcheren den ekstra power, du leder efter. Derudover har den også fået en mere stiv ramme, som er med til at give føling med fjerbolden. Det gør også, du får markant mere kontrol på banen.

Yonex Nanoflare 800 er lavet af grafit og carbon, og ketcheren vejer med dens nye teknologi cirka 88 gram.

Det nye skaft på Nanoflare 800 er derudover lavet Ultra Thin, så der er mindre vindmodstand. Flekset i ketcheren bliver også bedre for både kontrol og power, når du skal vinde over din modstander.

Ketcheren henvender sig til øvede spillere, som ønsker sig mere kontrol og fart i den offensive del af spillet.

Når du køber denne badmintonketcher fra KetcherXperten, får du gratis fragt ved køb over DKK 800. Så hvad venter du på? Bestil din Yonex Nanoflare 800 allerede i dag - så får du hurtig levering med i købet. Du er også velkommen til at besøge os i KetcherXpertens butik på Frederiksberg - så rådgiver vi dig, så du får den badmintonketcher, der passer bedst til dig og din spillestil.

Selvom du nok ikke behøver mere overbevisning, kan du i videoen nedenfor se med, når "Ratchanok" den tidligere verdensmester prøver den nye "Rapid Fire Challenge", som det japanske mærke YONEX har startet. Den nye Nanoflare 800 Ramme bliver testet verden over lige nu, og udfordringen går ud på at undersøge, hvor mange gange 2 spillere kan nå at skyde fjerbolden over nettet til hinanden i løbet af 30 sekunder. Prøv selv derhjemme i klubberne, om I kan slå dem.