Yonex Nanoflare JR.

Pris: 800,00 kr
Specialpris 549,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En let badmintonketcher der giver dig power, kontrol og fart - Yonex Nanoflare JR. 


Yonex Nanoflare Junior
Står du og mangler en badmintonketcher i højeste kvalitet? Så se med her. Denne Nanoflare Junior badmintonketcher er designet, udviklet og produceret af det japanske mærke Yonex. Yonex er yderst populært for en lang række badmintonspillere verden over. Derudover er det også KetcherXpertens foretrukne mærke, da Yonex selv producerer og designer deres uovertrufne ketchere. Derfor formår Yonex også at ramme en lang række spillere: Både i forhold til alder og niveau. Yonex designer også altid deres badmintonketchere i højeste kvalitet, og denne Yonex Nanoflare Junior er ingen undtagelse.

Denne Yonex Nanoflare Junior badmintonketcher er ideel til junior atleter, der spiller i diverse konkurrencer. Ketcheren er derfor også ideel til juniorspilleren, der ønsker at udvikle sin teknik på banen. Denne ketcher er nemlig let og nem at manøvrere. Det gør også, der kan være fart på spillet, når du spiller med denne ketcher. Badmintonketcheren er også udviklet med højt fleksibilitet og med en vægt på kun omkring 83 gram. Grundet junior atleter som målgruppe er grebet også mindre, så juniorspillerne nemt og komfortabelt kan holde om ketcheren. Det giver også en øget stabilitet i spillet. Der er desuden brugt teknologier i denne badmintonketcher, der gør, der er mindre vindmodstand, så du virkelig kan få endnu mere fart i dine slag. Grundet teknologierne får du også en del mere kontrol, uden du går på kompromis med power.

Ønsker du mere rådgivning for at være sikker på, det er den helt rigtige badmintonketcher, du vælger? Så ring til os på 60 22 75 53. Du kan også vælge at prøve badmintonketcheren i virkeligheden ved at besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg - så står vores dygtige medarbejdere klar til at guide dig i den rigtige retning.

Psst. Bestil din badmintonketcher allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen.