Yonex Headband AC258

59,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Pandebånd i højeste kvalitet: Yonex Headband AC258


Yonex Headband AC258
Skal håret væk fra panden? Eller ønsker du noget svedabsorberende, der kan fange de små dråber på panden, der ellers kan komme ned i øjnene og forstyrre dit spil? Så er disse Yonex Headband AC258 pandebånd lige noget for dig.

Disse lækre pandebånd fra Yonex kommer i flere farver. Hvis du er til de mere afdæmpede farver, kan du blandt andet vælge et pandebånd i enten hvid eller sort. 

Disse Yonex Headband AC258 pandebånd er one size, så der er ikke en størrelse, du skal tage højde for, når du bestiller. Derudover tåler disse pandebånd vaskemaskine. Vask dit pandebånd efter brug, og få et rent og lækkert pandebånd med til hver træning og kamp.

Disse pandebånd fra Yonex er et af de bedste på markedet til at absorbere sved. Det betyder også, det er et af de mest anvendte pandebånd for en lang række af ketchersportspillere på tværs af niveauer i hele verden.

Ønsker du mere vejledning eller rådgivning, når det kommer til at vælge det helt rigtige udstyr, du skal have med dig på banen, når du spiller padeltennis, tennis eller badminton? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med vores medarbejdere, der hjertens gerne guider dig, så du får bestilt det helt rigtige udstyr hjem.

Vil du gerne se og mærke disse Yonex Headband AC258 pandebånd i virkeligheden? Så kom ned i vores fysiske butik på Frederiksberg. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe vores kunder i mål, så de går fra butikken med det helt rigtige udstyr, der passer til deres behov, ønsker og spillestil.


Vælg din yndlingsfarve her, og bestil dine nye Yonex Headband AC258 pandebånd hjem allerede i dag. Hos KetcherXperten er der også hurtig levering, når du bestiller fra webshoppen.