Yonex PolyTour Drive (1.25)

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Responsiv og blød tennisstreng i højeste kvalitet: Yonex PolyTour Drive (1.25) streng rulle


Yonex PolyTour Drive (1.25)
Denne tennisstreng er designet, udviklet og produceret af det japanske mærke Yonex. Yonex er et populært mærke verden over, og der er flere af verdens dygtigste tennisspillere, der spiller med lige netop dette mærke.

Denne Yonex PolyTour Drive (1.25) streng rulle til tennisketchere gør det nemmere for dig at lave kraftfulde spins selv ved langsomme slag.

Yonex har designet denne streng som en formet tennisstreng, der har en tykkelse på 1,25 millimeter. Derudover har den en længde på 200 meter, og strengen er designet i polyester monofilament.

Denne Yonex PolyTour Drive (1.25) streng rulle er relativ responsiv og blød. Strengen er designet i farven sølv, og den er designet i et hårdt materiale.

Hos KetcherXperten vil vi altid gerne hjælpe dig, så du får de helt rigtige produkter. Derfor er du velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53, og få rådgivning og vejledning af den første ledige medarbejder hos KetcherXperten. Du kan også besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det helt rigtige tennisudstyr til at udvikle dit spil både under træningen og til kampene. Vi hjælper nemlig dig, så du finder det, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.

Bestil din Yonex PolyTour Drive (1.25) streng rulle allerede i dag, og få hurtig levering med i købet, så du hurtigt står med dine nye produkter fra KetcherXpertens webshop i hånden.

Psst. Vidste du, vi også tilbyder opstrengning af tennisketchere i vores fysiske butik på Frederiksberg? Hos KetcherXperten hjælper vi dig med en opstrengning af din tennisketcher, så du altid er klar til at brilliere på tennisbanen - både til træning og til kamp.