Yonex PolyTour Strike (1.25)

Pris: 1.500,00 kr
Specialpris 1.399,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, præcision og kontrol: Yonex PolyTour Strike (1.25) streng


Yonex PolyTour Strike (1.25)


Denne Yonex PolyTour Strike (1.25) streng rulle er designet, udviklet og produceret af det populære japanske mærke, der spilles med verden over.


Yonex har designet denne streng til at være en relativ hård tennisstreng. Derudover har denne tennisstreng en tykkelse på 1,25 millimeter, og strengen har en længde på 200 meter. Denne Yonex PolyTour Strike (1.25) streng er produceret i polyester monofilament, der har en relativ lang holdbarhed.


Denne Yonex PolyTour Strike (1.25) streng er designet til tennisspillere på diverse niveauer, der ønsker at lave lange hurtige slag, når de spiller. Derudover giver den dig exceptionel mere kontrol, power og præcision i dine slag. Det giver dig endnu mere fart og spin i dit spil.


Har du brug for rådgivning eller vejledning, så du er sikker på, du får det helt rigtige tennisudstyr med hjem? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Så guider de dig gerne gennem telefonen. Vi har også en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her er du altid velkommen til at besøge os, så du kan se vores tennisudstyr fra Yonex i virkeligheden. Så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får det udstyr med hjem, der passer bedst til dig, dine ønsker og din spillestil.


På KetcherXpertens webshop får du hurtig levering med i købet, når du bestiller dine nye produkter til tennis. 


Psst. Vidste du, vi også tilbyder opstrengning af ketchere hos KetcherXperten? Du kan altid aflevere din tennisketcher hos os i butikken på Frederiksberg. Her sørger vi for en opstrengning af din tennisketcher med den ønskede streng, så den er klar til at blive spillet med på banen - og det gælder både til træning og til kamp.