Yonex Power Cushion Eclipsion Sort

Pris: 1.200,00 kr
Specialpris 600,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Let og adræt tennissko der er ideel til den bevægelige tennisspiller: Yonex Power Cushion Eclipsion


Yonex Power Cushion Eclipsion Sort
Er du på jagt efter en ny tennissko, der skal hjælpe dig med at forbedre dit spil på banen? Så er denne Yonex Power Cushion Eclipsion i sort lige noget for dig.

Yonex er et populært japansk mærke, der bruges af tennisspillere i hele verden. Lige netop denne tennissko er en top tennissko, dom er meget let og adræt. Derfor er skoen også ideel til den bevægelige tennisspiller, der har behov for støtte og komfort i sin tennissko.

Yonex Power Cushion Eclipsion er en del af top serierne indenfor de meget populære Yonex tennissko. En del af succesen kommer fra den meget komfortable pasform og den gode støtte og stødabsorbering, man finder i selve sålen på Yonex Power Cushion Eclipsion tennisskoen. Derudover er skoen designet i flotte, sorte detaljer.

Denne tennissko er en meget let tennissko, hvor man konstant føler god kontakt med underlaget, som giver et mentalt boost til ens benarbejde rundt på tennisbanen.

Yonex Power Cushion Eclipsion er en tennissko, vi anbefaler til alle tennisspillere uanset niveau, og den er blandt de bedste tennissko i verden.

Hos KetcherXperten vil vi altid gerne yde den bedste service. Derfor kan du altid ringe til os på 60 22 75 53 for at få rådgivning og vejledning, så du er sikker på, du får de rigtige produkter bestilt hjem.

Når du bestiller fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for den helt rigtige tennissko og finde den størrelse, der passer til dig. Du kan også altid besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du finder en tennissko, der passer til dine behov og ønsker.