Yonex Power Cushion Eclipsion White

Pris: 1.200,00 kr
Specialpris 600,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertruffen kvalitet, design og støtte: Yonex Power Cushion Eclipsion White


Yonex Power Cushion Eclipsion White


Yonex har i flere år lavet tennissko af højeste kvalitet. Disse Yonex Power Cushion Eclipsion White tennissko er ingen undtagelse.


Disse Yonex Power Cushion Eclipsion White tennissko er en af de absolut bedste serier indenfor tennissko i verden lige nu. Det betyder også, at hvis du leder efter en tennissko, som både er behagelig at spille i samtidig med, den passer på din krop, så er disse Yonex Power Cushion Eclipsion White tennissko lige de sko, du står og mangler. 


Power Cushion Eclipsion White tennisskoen fra Yonex har de bedste stødabsorberinger i verden i dens sål. Samtidig med det har tennisskoen også en fantastisk svangstøtte og kile, som er med til at gøre Yonex Power Cushion Eclipsion White tennisskoen stabil. Derudover forhindrer den dig i nemt at vrikke om eller komme til skade i skoen. Derudover er tennisskoen designet i hvide, sorte og grå farver, der er relativt neutrale. Derfor passer skoen også til de fleste spillere.


Denne er tennissko er blandt andet en Yonex tennissko, som bliver brugt på touren af de professionelle tennisspillere. Derudover er det en tennissko, som Yonex satser meget på, når de udviklet nye designs. Derfor er det også en tennissko, vi varmt kan anbefale til spillere på alle niveauer.


Hos KetcherXperten tilbyder vi gratis vejledning, så du altid kan ringe og spørge efter råd, når det kommer til at bestille de helt rigtige tennissko hjem. Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores medarbejdere, der med glæde hjælper dig i mål. Du kan også prøve disse Yonex Power Cushion Eclipsion White tennissko i virkeligheden ved at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg - her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du køber nogle tennissko, der passer til dig og dine behov.