Yonex Power Cushion Eclipsion Rød

Pris: 1.200,00 kr
Specialpris 600,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Blandt de bedste tennissko i verden: Yonex Power Cushion Eclipsion Rød


Yonex Power Cushion Eclipsion Rød
Disse tennissko er designet, udviklet og produceret af det populære japanske mærke Yonex, der laver en lang række tennissko til spillere på alle niveauer.

Yonex er især kendt for deres måde at opbygge og fremstille deres sko på. Den nye Yonex Power Cushion Eclipsion Rød tennissko er bestemt ingen undtagelse, da den har alle de nyeste teknologier med sig for at sikre dig, at du får den mest komfortable og lækre tennissko til dato.

I denne Yonex Power Cushion Eclipsion Rød tennissko er der blandt andet Power Cushion i sålen, hvilket er med til at give god stødabsorbering. Det betyder også, sålen er med til at tage fra for blandt andet dine knæ, ryg og lænd. Det mindsker de skader, du muligvis kunne få på banen. Derudover er der en kile indbygget i skoen, som er med til at give svangstøtte, hvilket også er med til at sørge for, din fod står mere sikkert og fast i tennisskoen, når du laver benarbejde på tennisbanen.

Yonex Power Cushion Eclipsion Rød tennisskoen er blandt de bedste tennissko i verden, og den kan klart anbefales til tennisspillere på alle niveauer, da den passer rigtig godt på din krop, og den er lækker at spille tennis i. Derfor er det også en rigtig populær model, der sælges godt af i både vores webshop og fysiske butik.

Er du solgt til denne Yonex Power Cushion Eclipsion Rød tennissko, eller vil du gerne have yderligere rådgivning eller vejledning, så du er sikker på, du vælger de rigtige tennissko? Så ring til os på 60 22 75 53, og tal med en af vores medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig. Du kan også besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at byde dig velkommen.