Yonex Racketbag 3 pcs. 42023EX - Red

549,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En unik taske i højeste kvalitet: Yonex Racketbag 3 pcs. 42023EX - Red


Yonex Racketbag 3 pcs. 42023EX - Red
Mangler du en fed taske til at fragte dine badmintonketchere fra træning til træning og fra kamp til kamp? Så er denne Yonex Racketbag 3 pcs. 42023EX - Red taske lige noget for dig.

Det populære japanske mærke, Yonex, står bag denne taske til badmintonketchere. Her er kvaliteten i top, og designet ligeså.

I denne taske er der plads til i alt tre badmintonketchere. Der er ét stort rum, hvor der er plads til lige dét, du har behov for. Derudover er der en mindre inderlomme, hvor du kan opbevare små værdigenstande.

Denne Yonex Racketbag 3 pcs. 42023EX - Red er designet og produceret i polyester. Derudover er den 

Tasken måler 75 centimeter i længden, 35 centimeter i højden og 10 centimeter i bredden.

Denne Yonex Racketbag 3 pcs. 42023EX - Red har justerbare skulderremme, så den kan tilpasses efter hvad, du har brug for. Derudover er denne taske ideel til de spillere, der ønsker at rejse uden alt for meget baggage.

Med en badmintontaske fra Yonex kan du være sikker på, dit udstyr er beskyttet så godt som muligt.

Er du i tvivl om, hvad dit behov er, når det kommer til transport af dit udstyr fra den ene badmintonbane til den næste? Hos KetcherXperten tilbyder vi gratis vejleding og rådgivning til alle vores kunder, så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med vores medarbejdere om hvilke produkter, vi tilbyder. Så er du sikker på, du får bestilt det udstyr hjem, der passer bedst til dine behov. 

Vil du se denne taske i virkeligheden? Vi har en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vi dagligt hjælper kunder i mål, så de kommer hjem med det helt rigtige udstyr. 

Få hurtig levering med i prisen, når du bestiller din nye taske fra KetcherXpertens webshop.