Yonex Racketbag Single 202133S - Blue

349,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Beskyt din badmintonketcher med denne Yonex Racketbag single 202133S - Blue


Yonex Racketbag Single 202133S - Blue


Mangler du en badmintontaske til at fragte din ketcher fra den ene træning til den næste og fra kamp til kamp? Yonex har lavet denne Racketbag Single 202133S - Blue taske, der er lige noget for dig, hvis du ikke vil gå ned på kvalitet, når det kommer til dit udstyr.


I denne Yonex Racketbag Single 202133S - Blue badmintontaske er der ét stort rum til din badmintonketcher. Derudover er tasken udstyret med en justerbar skulderrem, der gør, du kan tilpasse remmen, så den passer helt perfekt til dig.


Det populære japanske mærke, Yonex, har designet, udviklet og produceret denne badmintontaske i en flot mørkeblå farve. På siden af tasken ser du Yonex' logo i en turkis farve, der står i kontrast til den mørkeblå farve.


Når du bestiller denne Yonex badmintontaske, får du hurtig levering med i prisen. Så kan du hurtigt stå med din nye taske i hænderne.


Er du helt solgt til denne Yonex Racketbag single 202133S - Blue badmintontaske, eller vil du gerne se lidt flere tasker, før du beslutter dig? Så gå på opdagelse i vores udvalg lige her. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske KetcherXperten butik. Butikken ligger på Frederiksberg i København. Her kan du komme ind og se vores udvalg i virkeligheden og finde lige netop den taske, der passer bedst til dig og dine behov.


Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i vores fysiske butik, kan du som altid få gratis vejledning og rådgivning ved at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53. Her kan du tale med en af vores kompetente medarbejdere, der guider dig, så du får bestilt det helt rigtige udstyr hjem - så er du også snart klar til at brillere på banen.