Yonex Racketbag Triple 202139SC - Blue

649,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Plads til det hele: Yonex Racketbag Triple 202139SC - Blue


Yonex Racketbag Triple 202139SC - Blue


Vil du have muligheden for at fragte en helt del badmintonketchere og udstyr fra den ene træning til den næste? Og måske have flere ketchere med til den kamp, du har i fremtiden? Så er denne Yonex Racketbag Triple 202139SC - Blue lige noget for dig. 


Med denne Yonex Racketbag Triple 202139SC - Blue badmintontaske får du en taske, hvor der er plads til det hele. Der er nemlig et stort rum til alle de ketchere, du skal have med. Derudover kan du også opbevare værdigenstande i tasken, så alt er samlet ét sted. 


Denne badmintontaske er også udstyret med justerbare stropper, hvilket gør, du kan tilpasse stopperne, så det passer helt perfekt til dig og dine behov. 


Denne Yonex Racketbag Triple 202139SC - Blue er designet i en dyb mørkeblå farve. Derudover er der på siden af tasken printet Yonex' logo i en flot turkis farve. Denne farve står i kontrast til den mørkeblå farve, men komplimenterer samtidig tasken rigtig flot. 


Når du bestiller din nye Yonex Racketbag Triple 202139SC - Blue badmintontaske fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. Så kan du hurtigt stå med din nye badmintontaske over skulderen. 


Ved du lige præcis, hvilken badmintontaske du skal bruge? Så bestil din taske hjem allerede i dag. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53 allerede i dag, og få gratis vejledning og rådgivning. Så er du sikker på, du får den helt rigtige badmintontaske bestilt hjem.


Vil du gerne opleve vores udvalg af badmintontasker i virkeligheden? Så kom ned i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du går hjem med lige præcis det udstyr, der passer bedst til dine behov.