Yonex Racketbag Triple 202139SC - Black

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En flot badmintontaske fra Yonex i højeste kvalitet: Yonex Racketbag Triple 202139SC - Black


Yonex Racketbag Triple 202139SC - Black
Er du på jagt efter en ny badmintontaske, der kan have alle de ketchere, du kunne have behov for? Så er denne Yonex Racketbag Triple 202139SC - Black lige noget for dig.

I denne badmintontaske er der plads til alt, det du har brug for til dine træninger og kampe. I denne Yonex Racketbag Triple 202139SC - Black taske er der i alt tre rum, hvor du kan have badmintonketchere. Derudover er der også plads til, du kan opbevare værdigenstande, du ikke vil have med på banen.

Denne badmintontaske er hovedsageligt designet i sort med flotte neongule detaljer ved kanterne, lynlåsene og logoet. Yonex' logo er printet på siden af tasken, hvor den neongule farve står i stærk kontrast til den sorte farve. Med denne taske er du derfor helt sikker på at skille dig ud fra mængden med det helt unikke og flotte design. 

Når du bestiller din nye Yonex Racketbag Triple 202139SC - Black badmintontaske fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen.

Ved du hvilket udstyr, du skal bruge? Så bestil din nye badmintontaske hjem allerede i dag. Hvis du er i tvivl om hvilket udstyr, du skal vælge, så besøg os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores dygtige medarbejdere dagligt klar til at hjælpe vores kunder i mål, så de får det helt rigtige udstyr med hjem. Det er også nede i butikken, hvor du kan opleve vores udvalg i virkeligheden. Så kan du også få lov til at mærke den høje kvalitet i Yonex' produkter.

Ønsker du yderligere rådgivning og vejledning, og har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så hjælper vores kompetente medarbejdere dig, så du får bestilt det helt rigtige udstyr hjem.