Yonex SHB 02 LX Coral Orange

549,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertruffen badmintonsko, der giver den støtte, du har brug for


Yonex SHB 02 LX Coral Orange
Disse Yonex SHB 02 LX Coral Orange er designet, udviklet og produceret af det japanske mærke, Yonex. Dette mærke er populært i hele verden, og der er en lang række dygtige og professionelle badmintinspillere, der spiller med udstyr fra Yonex.

Disse Yonex SHB 02 LX Coral Orange badmintonsko er til damer, og disse sko er udstyret med en teknologi, der hedder Power Cushion. Denne teknologi er en patenteret teknologi, Yonex bruger i en lang række af deres badmintonsko.

Power Cushion teknologien er med til at passe på foden og kroppen - både til træning og under diverse kampe.

Yonex SHB 02 LX Coral Orange er en top badmintonsko fra Yonex, og den bliver brugt af mange af de bedste spillere i landet. Den bliver hyppigt brugt, da den har en let vægt samt en adræt form.

Denne badmintonsko henvender sig til spilleren, der ønsker en badmintonsko, som passer på foden, imens man træner og spiller kamp. Derudover er den ideel til spilleren, der ønsker, at stødabsorberingen er den bedste, der er, på markedet.

Skoen har en carbon kile indlagt i sålen, så badmintonskoen ikke så nemt kan vride sig og gøre, at du vrikker om i skoen. På den måde er kilen med til at sikre, at du har en bedre følelse med badmintonskoen. Derfor giver den dig også den støtte, du har brug for, når du bevæger dig rundt på banen under træning eller kamp.

Husk, at når du bestiller dine nye Yonex SHB 02 LX Coral Organge badmintonsko fra KetcherXperten.dks webshop, yder vi hurtig levering. Så kan du hurtigt komme ud og opleve den patenterede teknologi på egne fødder - både til den næste træning og til den næste kamp. 

Se videoen nedenfor, hvor Power Cushion teknologien bliver beskrevet.