Yonex SHB 03 White/Black

499,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Komfort, støtte og stødabsorbering: Yonex SHB 03 White/Black


Yonex SHB 03 White/Black
Det populære japanske mærke, Yonex, har gjort det igen. Denne gang med deres Yonex SHB 03 White/Black sko til badminton.

Denne Yonex SHB 03 White/Black sko er en fantastisk lækker badmintonsko, der har den berømte Power Cushion absorbering i sålen af skoen.

Power Cushion er en patenteret teknologi, Yonex har udviklet, der gør deres badmintonsko endnu mere sikre og behagelige at træne og spille i.

Yonex har altid været meget berømt for deres måde at opbygge deres badmintonsko på. Det gælder specielt den måde, de får absorberingen ind i deres sko. Yonex SHB 03 White/Black er en adræt og let sko, der giver den maksimale støtte til spillerens krop. Derudover er skoen med til at sørge for, at kroppen får den støtte og absorbering, den har brug for i løbet af en lang sæson.

Snørrebåndet på denne Yonex SHB 03 White/Black sko er desuden lagt på siden af fodryggen, hvilket gør, at man ikke får samme spænding hen over foden, hvis man spænder sine sko godt til.

Disse Yonex SHB 03 White/Black sko er yderst komfortable badmintonsko. Vi anbefaler disse sko til spillere på alle niveauer.

Find den rigtige størrelse til dig lige her på siden, og bestil dine nye Yonex SHB 03 White/Black badmintonsko hjem allerede i dag. Hos KetcherXperten er der også hurtig levering, så du snart kan træde dine fødder ned i dine nye sko.

Kom ind i butikken på Frederiksberg, og prøv skoene på i virkeligheden. 

Vil du vide mere om teknologien, Yonex har valgt at kalde Power Cushion? Så de med i videoen nedenfor, hvor teknologien bliver beskrevet. Her kan du se, hvad du kan forvente, når du træder foden ned i en badmintonsko fra Yonex.