YONEX SHB 57 BLACK

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.249,00  DKK

Oplev Yonex fantastiske badmintonsko - Power Cushion 57 Black

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Power Cushion 57 Black fra Yonex er en badmintonsko, der leverer en sublim kombination af komfort og stabilitet, der vil transformere din spiloplevelse.

Med Yonex Power Cushion-teknologien får du en overlegen stødabsorbering i skoen, som effektivt omdanner og overfører energien til dine næste bevægelser. Power Cushion yder hele 3 gange mere stødabsorberingsenergi sammenlignet med almindelige sko.

Overdelen af skoen er skabt med Double Raschel Mesh, en super letvægtsmateriale, der ikke kun forlænger skoens holdbarhed, men også forbedrer luftudvekslingen med hele 8 gange mere effektivitet i forhold til konventionelle meshmaterialer.

Skoens smarte Toe Assist Shape lindrer presset på din storetå, og det øger støtten til din mellemfod og hæl, hvilket giver dig et ekstremt stabilt fit. Dette reducerer krafttabet og giver dig mulighed for at udføre hurtige og præcise bevægelser på banen.

Med en Hexagrip sål, der er mere stabil og adræt, opnår du 3% forbedret greb, og den er 20% lettere end almindelige sålmaterialer.

Sålen har Yonex Round Sole-form, som er specielt udviklet til at give omfattende støtte og flydende bevægelser. Den sikrer maksimal overførsel af energi, hvilket er afgørende for din præstation på banen.