Yonex SHB 65 Z2 Men Cobalt Blue

999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Populære sko med patenteret teknologi: Yonex SHB 5 Z2 Men Cobalt Blue


Yonex SHB 65 Z2 Men Cobalt Blue
Disse Yonex SHB 65 Z Men Cobalt Blue er de nyeste top badmintonsko fra Yonex. Yonex er et populært japansk mærke, der i en lang årrække har lavet udstyr til badminton - og det gælder også deres badmintonsko til verdenens badmintonspillere.

Yonex SHB 5 Z2 Men Cobalt Blue er blandt andet den badmintonsko, som Kento Momota fra Japan spiller og næsten lige er blevet verdensmester i.

Disse Yonex SHB 5 Z2 Men Cobalt Blue er ligeso alle andre top badmintonsko fra Yonex udstyret med Power CushionPower Cushion er en patenteret teknologi, Yonex har udviklet for at revolutionere badmintonsko i hele verdenen.

Power Cushioer måden, sålen på badmintonskoen er bygget op på. Den patenterede teknologi gør således, at spilleren får markant mere aflastning af knæ, lænd og ryg. Dette er grundet den absorberende sål i skoen.

Yonex SHB 5 Z2 Men Cobalt Blue er til badmintonspilleren, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Disse sko er nemlig de bedste af de bedste, når det kommer til badmintonsko, da de blandt andet er med til at beskytte din krop under udfordrende kampe eller hårde træninger. 

Denne Yonex SHB 5 Z2 Men Cobalt Blue har gået Toeassist Shape i spidsen af skoen, som gør, at man har mere komfort ude i fronten af foden.

Er du helt solgt til disse Yonex SHB 5 Z2 Men Cobalt Blue badmintonsko? Så bestil dem hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag.

Hvis du er i tvivl om hvilke sko, der passer bedst til dig, så besøg os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Alternativt kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og få vejledning over telefonen - så kan du nemt og hurtigt få bestilt de helt rigtige sko hjem.