Yonex SHB 65EX Purple

599,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertruffen komfort og lethed: Yonex SHB 65EX Purple


Yonex SHB 65EX Purple
Yonex er et populært japansk mærke, der blandt andet laver sko til badminton. Yonex har blandt andet lavet disse Yonex SHB 65EX Purple badmintonsko.

Disse Yonex SHB 65EX Purple sko er forrige års hit, når det kommer til badmintonsko fra Yonex.

Dette er en sko, der er lækker adræt og let. Derfor er den også ideel til badmintonspilleren, der ønsker komfort samtidig med, at man får en let badmintonsko. Denne badmintonsko giver nemlig også den bedste stødabsorbering.

Denne Yonex SHB 65EX Purple badmintonsko er lavet med teknologien, der Power Cushion fra Yonex. Denne teknologi er deres egen opfindelse, som de har patent på. Derfor finder man ikke andre sko på markedet, der har et lignende system til stødabsorbering og komfort for foden.

Disse sko henvender sig til badmintonspillere på alle niveauer. Derudover er det en af de bedste badmintonsko på markedet til at tage af for de stød, som man får op igennem kroppen, når man spiller badminton. Samtidig med dette gør sålen også således, at man står ekstra godt fast på banen. Dette formår den, da sålen er lavet med den bedste blanding af gummi, så den sikrer, man ikke skrider i sine skridt, når man spiller med disse sko på fødderne - og det gælder både til træning og kamp.

Når du bestiller dine nye Yonex SHB 65EX Purple badmintonsko fra KetcherXperten, yder vi hurtig levering, så du snart står med dine nye sko i hånden.

Ved du lige præcis hvilke sko, du skal bruge? Så bestil dine nye badmintonsko hjem fra KetcherXpertens webshop i din størrelse allerede i dag. 

 

Se videoen nedenfor for at se og høre mere om Yonex patenterede teknologi Power Cushion. Så ved du lidt mere om, hvad det er, dine nye badmintonsko består af, når du spiller med dem på banen.