Yonex SHB 65R Black/Yellow

499,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Komfort og stødabsorbering: Yonex SHB 65R Black/Yellow


Yonex SHB 65R Black/Yellow
Det populære japanske mærke, Yonex, er endnu engang kommet ud med nogle flotte badmintonsko. Denne gang er det disse Yonex SHB 65R Black/Yellow badmintonsko. 

Dette er en rigtig god badmintonsko til de badmintonspillere, som ønsker komfort og støtte til sin fod, når de vælger badmintonsko.

Yonex SHB 65R Black/Yellow er en let sko, hvor der er lagt anti twist i sålen. Derudover er der brugt en teknologi, der hedder Power Cushion. Det er en teknologi, Yonex har patent på i hele verdenen. Derfor ser du heller ikke andre badmintonsko med lige netop denne teknologi. 

Disse sko er designet i hvid, guld, sort og grå. Det er især kontrasten mellem farverne, der gør, skoen er unik og iøjnefaldende.

Power Cushion er det system i badmintonskoen, som gør, at sålen absorberer de stød, der ellers ville komme til blandt andet ens knæ, hofte, lænd og ryg. Derudover sørger Power Cushion for, at der ikke kommer skader grundet slid hos spilleren.

Disse Yones SHB 65R Black/Yellow sko er nogle lette og adrætte badmintonsko, som sidder godt til på spillerens fod. Dette giver også tryghed, selv når man skal ud i lange skridt for at nå fjerbolden.

Disse sko henvender sig til spillere på alle niveauer. Derudover vil disse sko helt sikkert passe godt på kroppen, når spillere spiller med dem under træning og til kamp.

Er du sikker på hvilke sko, du skal bruge til træning og kamp? Eller vil du måske gerne have mere hjælp? Så tøv ikke med at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53. Når du ringer, bliver du sat i kontakt med den første ledige medarbejder, der guider dig, så du får bestilt det helt rigtige udstyr hjem. Du kan også prøve skoene på i virkeligheden ved at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at tage imod dig.