Yonex SHB Comfort Z2 M Black/Red

Pris: 1.499,00 kr
Specialpris 1.099,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Komfort og høj kvalitet: Yonex SHB Comfort Z2 M Black/Red


Yonex SHB Comfort Z2 M Black/RedYonex har i flere år lavet badmintonsko til spillere af ketchersporten, vi alle elsker. Mærket er yderst populært i hele verdenen - og det er blandt andet grundet den høje kvalitet.

Disse Yonex SHB Comfort Z2 M Black/Red badmintonsko er de nyeste badmintosko fra det populære japanske mærke. 

Yonex SHB Comfort Z2 M er ligesom alle andre top badmintonsko fra Yonex udstyrret med Power Cushion teknologien. Dette er en teknologi, der er trademark for Yonex' badmintonsko verden over.

Power Cushion er måden, som sålen af badmintonskoen er bygget op på. Denne teknologi gør, at man får markant mere aflastning af knæ, lænd og ryg via den absorberende sål i skoen.

Disse Yonex SHB Comfort Z2 M Black/Red badmintonsko er til badmintonspilleren, som ønsker det bedste af det bedste. Her vil du nemlig ikke skulle gå på kompromis med beskyttelsen af din krop under en hård træning eller en krævende kamp.

Vil du prøve disse Yonex SHB Comfort Z2 M Black/Red badmintonsko i virkeligheden? Eller vil du måske prøve en af vores mange andre badmintonsko? Så kom ind i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København. Her har vi et stort udvalg af badmintonsko, du kan prøve på, så du kan finde lige netop den sko, der passer bedst til dig, dine behov og spillestil.

Er du i tvivl om hvilke badmintonsko, du burde bestille hjem? Så ring ind til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere. Så guider de dig over telefonen, så du får bestilt de helt rigtige sko hjem.

Husk, at når du bestiller dine nye Yonex SHB Comfort Z2 M Black/Red badmintonsko fra KetcherXpertens webshop, er der hurtig levering, så du snart modtager dine nye sko.