Yonex SHB Eclipsion X ACID Yellow

1.099,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Hvor komfort og stødabsorbering er i højsædet: Yonex SHB Eclipsion X ACID Yellow


Yonex SHB Eclipsion X ACID Yellow
Dette er en af de nye top badmintonsko fra det populære japanske mærke, Yonex. Yonex har lavet sko til badminton i mange år, hvorfor det ikke er overraskende, deres kvalitet altid er i top.

Denne Yonex SHB Eclipsion X ACID Yellow badmintonsko er udstyret med den teknologi, der hedder Power Cushion. Denne teknologi er en patenteret teknologi, Yonex har udviklet. Denne teknologi er en af årsagerne til, Yonex har været en af de førende producenter på markedet for badmintonsko i så mange år. Power Cushion teknologien er måden hvorpå, Yonex opbygger deres såler. Denne teknologi er med til at sikre, at du får den bedst mulige afbelastning af blandt andet din ryg, knæ og lænd. Samtidig med dette er skoen utrolig lækker og komfortabel at spille i, hvilket endnu engang gør skoen til en helt uovertruffen badmintonsko. Skoen er desuden utrolig let og adræt, hvilket du også vil kunne mærke, når du får skoen på fødderne.

Yonex SHB Eclipsion X ACID Yellow badmintonskoen er til spillerne, som ønsker støtte i sin badmintonsko samt bedst mulig stødabsorbering for kroppen, når de spiller på banen - og det gælder både under træningen og til de udfordrende kampe. Derudover henvender Yonex SHB Eclipsion X ACID Yellow sig til spillere på alle niveauer.

Er du interesseret i at prøve Yonex' badmintonsko i virkeligheden? Så kom ned i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med lige netop de badmintonsko, der passer bedst til dig og dine behov. Du kan også ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53, og få vejleding eller rådgivning over telefonen.

Vil du gerne se og høre mere om Yonex' patenterede teknologi Power Cushion? Se med i videoen herunder, hvor teknologien bliver forklaret - så ved du også, hvad du kan forvente, når du træder ned i Yonex' badmintonsko.