Yonex SHT 308 Clay Metalic Blue

Pris: 800,00 kr
Specialpris 400,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Yonex SHT 308 Clay Metalic Blue: Unikke tennissko af højeste kvalitet


Yonex SHT 308 Clay Metalic Blue


De populære japanske mærke Yonex gør det igen med disse Yonex SHT 308 Clay Metalic Blue tennissko. Disse tennissko er fra vores kæmpe outlet af Yonex tennissko.


Denne Yonex SHT 308 Clay Metalic Blue model er en af top serierne af tennissko fra Yonex, som vi nu har på vores outlet, da vi kun har få størrelser tilbage.


Denne model har power cushion i sålen. Dette er støddæmpning, der er med til at tage fra for blandt andet din ryg, lænd og knæ. Denne Yonex SHT 308 Clay Metalic Blue tennissko er en tennissko, der er designet, udviklet og produceret til grus, hvorfor den anvendes bedst på underlag af grus. Da det er en outlet tennissko, så sælges de med først til mølle princippet, da der er ganske få størrelser tilbage på lager.


Disse tennissko fra Yonex er designet i en unik metalisk blå farve, der giver skoen et helt unikt look. Derudover er der gule, grå, sølv og sorte detaljer på skoen, der gør, tennisskoen uden tvivl skiller sig ud fra mængden.


Vælg din skostørrelse, og bestil dine nye tennissko hjem allerede i dag. Når du bestiller fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen, så du hurtigt kan komme ud og spille med dine nye tennissko på banen.


Vil du gerne have yderligere rådgivning eller vejledning? Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores dygtige medarbejdere, der hver dag stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse og service. Du kan også altid besøge vores fysiske KetcherXperten butik. Butikken ligger på Frederiksberg, og den bliver til dagligt bestyret af kompetente medarbejdere, der gerne hjælper dig finde de tennissko, der passer bedst til dig og dine behov.