Yonex SHT 308EX

Pris: 800,00 kr
Specialpris 400,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Yonex SHT 308EX: En del af vores store outlet med tennissko


Yonex SHT 308EX
Skal du have nogle nye tennissko, der skal hjælpe dig med at forbedre dit spil på banen? Så er disse Yonex SHT 308EX tennissko lige noget for dig. 

Det populære japanske mærke Yonex har i flere år produceret tennissko til en lang række tennisspillere på forskellige niveauer. Disse Yonex SHT 308EX tennissko er ingen undtagelse.

Disse Yonex SHT 308EX tennissko er en del af vores outlet tennislager. Tennisskoene er en tidligere top tennissko fra Yonex, og de kommer med carbon i sålen samt power cushion. Dette er støddæmpning i sålen, der er med til at tage fra for blandt andet dine knæ, rug og lænd. Denne tennissko er en all court tennissko, som betyder, at du kan benytte den på alle underlag. Det gælder blandt andet grus, hard court eller noget helt tredje underlag.

Disse Yonex SHT 308EX tennissko er hovedsageligt designet i hvid, men der fremgår også detaljer i rød, grå, mørkeblå og sort. 

Da denne Yonex SHT 308EX tennissko er en del af vores outlet udsalg, er det først til mølle, da der er ganske få tilbage til denne pris. Derfor skal du være hurtig, hvis du ønsker dig et par af disse tennissko.

Har du brug for vejledning og rådgivning, så du er sikker på, du får bestilt de helt rigtige tennissko hjem? Så ring til KetcherXperten på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere og dine behov og ønsker, når det kommer til dine tennissko. Alternativt kan du besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor vi gerne hjælper dig i mål. 

Husk: Du får hurtig levering med i købet, når du bestiller dine tennissko fra KetcherXpertens webshop. Så kan du hurtigt få dine nye Yonex SHT 308EX tennissko på fødderne og bevæge dig ud på banen for at træne eller spille kamp.