Yonex SHT ProLX Tennissko

Pris: 1.000,00 kr
Specialpris 500,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Yonex SHT ProLX: Unikt design i en tennissko af højeste kvalitet 


Yonex SHT ProLX Tennissko


Yonex er et populært japansk mærke, der bliver brugt af mange tennisspillere verden over under træning eller kamp. Det gælder spillere på alle niveauer.


Lige netop denne Yonex SHT ProLX tennissko er en rigtig lækker top tennissko fra Yonex.


Yonex SHT ProLX tennissko er en af de bedste dame tennissko fra Yonex. Denne tennissko kommer med den fantastiske Power Cushion sål, der bruges i flere af Yonex' tennissko. 


Denne Yonex SHT ProLX tennissko er lavet med en all court sål, som ligger under tennisskoen. Det betyder blandt andet, at du kan benytte tennisskoen på både grus og andre underlag og samtidig stå godt fast.


Disse tennissko er designet helt unikt. Der er brugt gule, hvide og sølv detaljer på denne sko. Det gør uden tvivl, du vil skille dig ud fra mængden, når du spiller med disse tennissko på banen. På siden af tennisskoen finder du Yonex' logo i sølv.


Tennisskoen er en del af vores outlet salg, hvorfor det er begrænset, hvor mange størrelser der er tilbage. Derfor kører vi også efter først til mølle princippet.


Hos KetcherXperten vil vi altid gerne have, du får den bedste service, så du får lige netop det udstyr, du skal bruge. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning og vejledning. Det betyder, du kan ringe ind til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere. Vi har også en fysisk butik, du kan besøge. Denne butik ligger på Frederiksberg og går under samme navn som vores webshop: KetcherXperten. 


Bestil dine nye Yonex SHT ProLX tennissko hjem allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen. På den måde kan du hurtigt få lov til at bruge dine nye tennissko på banen.