Yonex sokker 3 pak 8433 - Black

Pris: 250,00 kr
Specialpris 200,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Populære sokker med uovertruffen komfort: Yonex sokker 3 pak 8433 - Black


Yonex sokker 3 pak 8433 - Black
Er du på jagt efter de bedste sokker at bruge, når du spiller ketchersporten, vi alle elsker? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Det populære japanske mærke Yonex har i flere år lavet udstyr til både tennis og badminton. De optimerer hele oplevelsen ved at spille begge sportsgrene, hvorfor de også har designet, udviklet og produceret de bedst solgte badminton- og tennissokker i hele verden - nemlig Yonex sokkerne.

Yonex 8433, som sokken originalt hedder, er blandt andet den sok, som alle de professionelle spillere spiller i, hvis de er sponsoreret af Yonex.

Yonex laver mange forskellige sokker, men ingen bliver solgt i så store mængder som lige netop Yonex 8433.

Disse Yonex sokker 3 pak 8433 - Black er lavet af 52% bomuld, 27% akryl, 18% polyester og 3% polyethylene. 

Hos Yonex er komfort og pasform i højsædet, og det er lige netop dette, Yonex 8433 er kendt for. Derudover absorberer disse sokker sved utrolig godt. Dette formår den uden at sokken kommer til at føles våd og/eller ukomfortabel at være i.

Det er derfor ingen overraskelse, at vi anbefaler disse sokker til både badminton og tennis på det kraftigste inde hos KetcherXperten.

Ved du lige præcis, hvilket udstyr du vil spille med, når du spiller til træning eller kamp? Eller er du måske lidt i tvivl om, hvad du skal vælge? Så kom ind i vores fysiske KetcherXperten butik i Købehavn. Vi holder til på Frederiksberg, og det er også her, vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med lige netop det udstyr, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.

Du er som altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 for yderligere vejledning eller rådgivning om ketchersport og udstyret der til.