Yonex sokker 3 pak 8433 - White

Pris: 250,00 kr
Specialpris 200,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Lækre sokker til træning eller kamp: Yonex sokker 3 pak 8433 - White


Yonex sokker 3 pak 8433 - White


Yonex har i flere år lavet udstyr til ketchersport. Det gælder blandt andet sokker. Lige netop disse sokker er designet, udviklet og produceret af det populære japanske mærke til verdenens ketchersportspillere.


Disse Yonex sokker 3 pak 8433 - White er blandt de bedst solgte træningssokker til ketcher sport verdenen over.


Yonex sokker 3 pak 8433 - White er blandt andet en af de sokker professionelle spillere spiller i, hvis de er sponsoreret af Yonex.


Yonex laver mange forskellige sokker, men ingen bliver solgt i så store mængder som Yonex 8433. Denne sok er lavet af 52% bomuld, 27% akryl, 18% polyester og 3% polyethylene.


I denne sok er komfort og pasform helt i top. Det er blandt andet også dette, Yonex 8433 sokkerne er kendt for. Derudover er sokkerne rigtig gode til at absorbere sved. Dette formår de, uden Yonex 8433 sokken kommer til at føles våd og ukomfortabel at være i.


Ved du lige præcis hvilke sokker, du ønsker at spille i til træning eller kamp? Så bestil disse Yonex sokker 3 pak 8433 - White sokker allerede i dag. Husk, at du kan få leveret dine produkter hurtigt, når du bestiller disse nye sokker fra KetcherXpertens webshop.


Hvis du er i tvivl om hvilket udstyr, du ønsker at bruge på banen under træning eller kamp, så kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere. Hvis du sætter ord på dine behov og ønsker til udstyret, guider de dig gerne, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.


Hos KetcherXperten har vi et stort udvalg af udstyr til ketchersport. Besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, og se hele udvalget i virkeligheden.