Yonex Super Grap 30 Pak

Pris: 500,00 kr
Specialpris 399,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Populært greb, der dominerer i hele verdenen: Yonex Super Grap 30 Pak


Yonex Super Grap 30 Pak
Mangler du greb til din tennisketcher? Hvorfor så ikke prøve disse Super Grap 30 Pak fra det populære japanske mærke Yonex.

Disse Super Grap er blandt det bedste af det bedste indenfor overgrip fra Yonex.

Yonex Super Grap 30 Pak er 0,6 mm tyndt og i alt 25 mm bredt. Af denne grund er disse Yonex Super Grap 30 Pak blandt det tyndeste greb, som Yonex producerer.

Super Grap er blandt de mest solgte greb fra serierne af Yonex greb. Disse greb bliver også benyttet af de fleste professionelle badmintonspillere samt hobbyspillere i hele verdenen.

Yonex Super Grap 30 Pak fås i flere farver, så du kan matche dine nye greb med designet på lige netop din ketcher.

Hos KetcherXperten kan du bestille disse Yones Super Grap 30 Pak i farverne hvid, sort, rød, gul og pink. Derfor er der også en farve til enhver smag lige meget om du er til pangfarver som rød, gul og pink, eller om du er til de mere afdæmpede farver som hvid og sort. Det er helt op til dig, hvad du vælger at bruge til din ketcher. Det vigtigste er, du er tilfreds med grebet, og hvordan det holder i løbet af dine træninger og dine kampe. 

Bestil dine Yonex Super Grap 30 Pak allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen, så du snart kan stå med dine nye greb i hånden.

Har du brug for yderligere rådgivning eller vejledning, så du er sikker på, du får de helt rigtige greb til din tennisketcher? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Lige meget hvordan du vælger at tage kontakt, står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får det helt rigtige udstyr med hjem.