Yonex Svedbånd AC489

80,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Klassiske svedbånd fra Yonex - find din farve lige her


Yonex Svedbånd AC489


Yonex har i flere år lavet udstyr til både tennis og badminton. Det inkluderer blandt andet ketchere, tasker og svedbånd - og der er aldrig gået på kompromis med kvaliteten.


Disse Yonex Svedbånd AC489 er de klassiske svedbånd fra Yonex, der kommer i mange forskellige farver. Du kan blandt andet vælge hvid og sort, hvis du er til mere afdæmpede farver, der ikke stjæler for meget fokus. 


Det er de samme svedbånd til tennis og badminton, som mange af de professionelle spillere spiller med - og det gælder både til træningen og til kampe.


Disse svedbånd fra det populære japanske mærke tåler at blive vasket i maskine. Derudover smitter farven ikke af.


Disse svedbånd anbefales til alle spillere, der sveder meget under kamp og træning.


Disse Yonex Svedbånd AC489 er one size. Derudover er disse svedbånd designet med Yonex' logo syet på. 


Når du bestiller dine nye svedbånd fra Yonex gennem KetcherXpertens webshop, kan du hurtigt få leveret dine nye produkter. 


Find den farve, der passer bedst til dig og din stil lige her. Hvis du er i tvivl om hvilke svedbånd, der passer bedst til dig og dine behov, så kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores medarbejdere. Vi tilbyder nemlig gratis vejledning, så du kan få rådgivning inden, du bestiller dine nye svedbånd hjem fra KetcherXpertens hjemmesiden. 


Vil du gerne prøve svedbåndene i virkeligheden, og se, hvilke der passer bedst til dig, så er du også altid velkommen i vores fysiske butik på Frederiksberg. Butikken hedder - lige som webshoppen - KetcherXperten, og her står vores kompetente medarbejdere dagligt klar til at hjælpe vores kunder, så de får den bedste service og vejledning. Så er du også sikker på, du får noget udstyr, der passer til dine behov.