Yonex Team BA42026EX - Black

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Flot ketchertaske hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten: Yonex Team BA42026EX - Black


Yonex Team BA42026EX - Black
Det populære japanske mærke Yonex gør det igen - denne gang gælder det denne Yonex Team BA42026EX - Black ketchertaske, hvor der ikke er sparet på kvaliteten. Yonex har i flere år designet, udviklet og produceret udstyr til ketchersporten, vi alle elsker. Derfor er du også altid garanteret høj kvalitet og lækkert design. Denne Yonex Team BA42026EX - Black er som sagt ingen undtagelse.

Dette er en rigtig fed Yonex team ketchertaske, hvor der er plads til flere ketchere. 

Denne Yonex Team BA42026EX - Black ketchertaske er udstyret med to rum, hvor du i det ene rum kan have dine ketchere. I det andet rum kan du blandt andet have tøj, sko, udstyr eller noget helt fjerde med, når du fragter dit tennisudstyr fra træning til træning og fra kamp til kamp.

Denne Yonex Team BA42026EX - Black ketchertaske passer bedst til motionister eller juniorer, som ikke har behov for at have mange ketchere med på banen og derfor ikke behøver de helt store turneringstasker, der findes på markedet.

Udover de to rum er der selvfølge et lille yderrum, hvor der er plads til diverse små genstande. Det kan blandt andet inkludere pung, mobil og nøgler, som du ikke har på din person inde på banen. 

Denne ketchertaske er hovedsageligt designet i sort. Derudover er Yonex' logo printet på siden af tasken i en unik lyseblå farve.

Når du bestiller din Yonex Team BA42026EX - Black ketchertaske fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen, så du snart tage din nye ketchertaske på skulderen og fragte dit udstyr med til din næste træning eller kamp.

Hvis du har brug for vejledning, kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 eller besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her hjælper vi dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.