Yonex Team BA42026EX - Deep Blue

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Ketchertaske til den kvalitetsbevidste tennisspiller: Yonex Team BA42026EX - Deep Blue


Yonex Team BA42026EX - Deep Blue
Det japanske og populære mærke Yonex har i flere år designet, udviklet og produceret ketchertasker til verdens tennisspillere. Der er aldrig blevet gået på kompromis med kvaliteten, og det vil du også opleve med denne Yonex Team BA42026EX - Deep Blue ketchertaske.

Denne Yonex Team BA42026EX - Deep Blue ketchertaske har en god størrelse for diverse spillere. Ketchertasken er designet i en dyb blå farve, der er helt unik. Derudover er der på siden af tasken printet Yonex' logo i hvid.

Denne ketchertaske er designet med to store rum. I disse store rum kan du blandt andet have dine ketchere. Her er det lige meget om du har 1 eller 10 ketcher, du skal have med - der er plads til det hele i tasken.

På denne taske er der en enkelt rem, som du kan tage over skulderen, når du cykler eller bærer den ind på banen. Størrelsen på denne ketchertaske er perfekt, hvis du bare skal have lidt tøj, sko og ketchere med til træning. Derudover er tasken produceret i slidstærke materialer, så den har en utrolig høj holdbarhed. På den måde er er du sikret en ketchertaske i høj kvalitet over en længere periode.

Er du ikke helt sikker på, hvilken ketchertaske du skal vælge? Så besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, når du kommer forbi. Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53, hvis du er forhindret i at besøge vores fysiske butik. Vi vil nemlig altid gerne rådgive og vejlede dig, så du er sikker på, du får det helt rigtige udstyr med hjem. 

Bestil din Yonex Team BA42026EX - Deep Blue ketchertaske allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen.