Yonex Vcore SI 100 (300g)

Pris: 2.000,00 kr
Specialpris 900,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Yonex Vcore SI 100 - Få power, kontrol og stabilitet i dit spil

Yonex Vcore SI 100 (300g)


Denne tennisketcher er designet, udviklet og produceret af det japanske mærke Yonex. Yonex er et yderst populært mærke verden over, når det kommer til udstyr til tennis.


Denne Yonex Vcore SI 100 hjælper dig på optimal kontrol over bolden på banen. Derudover er den nem at manøvrere, og tennisketcheren er helt ideel til doubles. Tennisketcheren har en vægt på 300 gram uden strenge. Den vejer omkring 318 gram, når der er påsat strenge. Tennisketcheren tillader også, du lettere kan lave spins på banen. Teknologierne brugt af Yonex i denne Yonex Vcore SI 100 gør også, du får en utrolig stabil tennisketcher, hvor der også er lagt vægt på at minske vibrationerne i ketcheren.


Yonex har designet denne Vcore SI 100 tennisketcher til at være ideel at spille med for en lang række tennisspillere, da den har et medium-langt sving. Det gør også, de mere aggressive spillere får en masse power i deres slag. 


Når du bestiller denne tennisketcher fra KetcherXperten, kan du selv vælge streng og hårdhed. I forhold til strengen kan du vælge mellem ingen streng, Syn Gut, Pro Line og Alu Power. Når det kommer til hårdhed kan du vælge ingen hårdhed eller alt mellem 20 til 30. Dermed kan du helt selv skræddersy din tennisketcher til at passe til lige netop dit behov, dine ønsker og din spillestil.


Bestil din tennisketcher fra KetcherXpertens webshop allerede i dag, og få gratis fragt ved køb over 800 kroner. Så får du hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i købet.


Vil du rådgives om, hvilken tennisketcher der passer bedst til lige netop dig og dine behov? Så ring til os på 60 22 75 53. Du er også altid velkommen nede i vores fysiske butik på Frederiksberg - her guider vi dig, så du finder den ketcher, der bedst matcher din spillestil.