Yonex Vcore Tour F 97 (310g)

Pris: 1.700,00 kr
Specialpris 900,00 kr
  • Køb 2 for 1600 og spar 12%
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertruffen kvalitet, kontrol og komfort - Yonex Vcore Tour F 97


Yonex Vcore Tour F 97 (310g)
Skal du spille med tennisudstyr af højeste kvalitet? Så er det japanske mærke Yonex lige noget for dig. Populariteten kommer nemlig fra deres uovertrufne kvalitet i de produkter, de designer, udvikler og producerer til tennisspillere verden over. 

Denne Yonex Vcore Tour F 97 tennisketcher er af højeste kvalitet, og den er ideel til tennisspilleren, der kun ønsker det bedste udstyr med på banen.

Yonex Vcore Tour F 97 vejer omkring 310 gram, og ketcheren har en balance på 310 millimeter, hvilket gør, du får en rigtig god tennisketcher, der er ideel til offensivt spil. Derudover giver ketcherens lille hoved på kun 97 inches dig en masse kontrol over dine slag.

Rammen på denne Yonex Vcore Tour F 97 tennisketcher er lavet af graphite og carbon. Det betyder, du får en masse feedback fra dine slag, så du kan lære sammen med ketcheren, hvilket slag der er det rigtige at bruge i den givne situation. 

Strengmønstret på denne Yonex Vcore Tour F 97 tennisketcher er 16/21. Selve tennisketcheren henvender sig til øvede spillere, der har en nogenlunde teknik, som kan udnytte det lille hoved og det sweetspot, tennisketcheren kommer med.

Med denne tennisketcher vil du også opleve en masse komfort og boldføling i dine slag, hvorfor du vil få en helt uovertruffen oplevelse med ketcheren på banen.

Du kan bestille denne tennisketcher fra Yonex med ingen streng eller vælge mellem Syn Gut, Pro Line, Revolve eller Alu Power. Derudover kan du selv vælge hårdhed, hvor du kan vælge alt mellem 20 og op til 30. Du kan også vælge ingen hårdhed.

Bestil din tennisketcher fra KetcherXperten allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen, så du snart står med din nye ketcher i hånden.