Yonex Vcore Tour G (310G)

Pris: 2.100,00 kr
Specialpris 900,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Stabilitet, spin og uovertrufne sving - tennisketcheren Yonex Vcore Tour G er af højeste kvalitet.


Yonex Vcore Tour G (310G)
En lækker tennisketcher af højeste kvalitet fra det populære japanske mærke Yonex.

Denne Yonex Vcore Tour G tennisketcher er helt perfekt til tennisspilere, der gerne vil have en masse power. Derudover er den ideel til de spillere, der har et dynamisk sving og som ønsker endnu mere spin og kontrol i sit udstyr på banen.

Tennisketcheren har en vægt på 310 gram og en balance på 315 millimeter. Strengmønstret er 16X20, og hos KetcherXperten kan du helt selv vælge, hvilken streng du ønsker i din tennisketcher. Her kan du vælge mellem Syn Gut, Pro Line og Alu Power. Du kan også vælge at bestille din tennisketcher uden en streng.

I denne Yonex Vcore Tour G tennisketcher får du også en meget fleksibel tennisketcher, der blandt andet gør, du kan generere endnu mere power og spin på banen. Derudover er tennisketcheren også nem at manøvrere, når det kommer til aggressive sving. I denne ketcher er der også tænkt over at reducere vrid i rammen, så du får en meget stabil tennisketcher.

Ketcheren er designet i sorte, hvide og røde farver for et flot og unikt design i rammen. Grundet teknologierne brugt til at udvikle og producere denne tennisketcher fra Yonex får du også en ketcher, der er utrolig komfortabel at spille med.

Vi hjælper dig altid gerne i mål med at finde den tennisketcher, der passer bedst til dig, dine behov, ønsker og spillestil. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 eller besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Fredriksberg - så skal vi nok hjælpe dig finde det helt rigtige udstyr til at dominere på tennisbanen.

Bestil din tennisketcher i dag, og få hurtig levering med i købet fra KetcherXpertens webshop.