Yonex Wristband AC488EX

79,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Tykke svedbånd til spilleren, der ikke vil gå ned på kvalitet: Yonex Wristband AC488EX


Yonex Wristband AC488EXSkal du have nogle nye svedbånd? Så er disse Wristband AC488EX svedbånd fra Yonex helt perfekte til dig.

Det populære japanske mærke, Yonex, har i flere år lavet udstyr til padeltennis, tennis og badminton, hvorfor det også er populært i hele verden. Denne gang er det disse Yonex Wristband AC488EX svedbånd.

Disse svedbånd kommer i to forskellige farver. Du kan enten vælge sort eller hvid. Disse afdæmpede farver passer til de fleste. Derudover er disse svedbånd lavet af 100% bomuld. Derfor er disse svedbånd også super behagelige at spille med.

Svedbåndene er ekstra tykke for at absorbere mere sved. Derfor er det også svedbånd, der kan holde længe under træning og kamp. Derudover er der ét Yonex svedbånd pr. pakke. 

På disse svedbånd er der broderet Yonex' logo på siden. Svedbåndene er one size, hvorfor du ikke skal tænke over størrelse, når du bestiller dine nye svedbånd. 

Vælg dig yndlingsfarve her på siden, og bestil dit nye Yonex Wristband AC488EX hjem allerede i dag. Når du bestiller dit nye udstyr fra KetcherXpertens webshop, kan de leveres hurtigt til hele landet. Så kan du snart tage dine nye svedbånd på ud på banen og tage din første kamp.

Er du i tvivl om hvilke svedbånd, du skal vælge? Så ring til os i dag på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores kompetente medarbejdere. De hjælper dig gerne, så du får bestilt det udstyr hjem, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvis du gerne vil se og mærke disse svedbånd i virkeligheden, kan du besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København. Her står vores medarbejdere dagligt klar til at hjælpe dig, så du får købt det udstyr, der passer til dig.